Videoovervågning på vores lager

overvaagning og babyalarm og babymonitor fra DanbabyVi har desværre været nød til at få installeret videoovervåging på vores lager. Over de seneste 5 måneder har vi haft 3 forsøg på indbrud og 1 reelt indbrud på vores lager hvor der er blevet stjålet en større mængde kostumer. Så er det jo lige man tænker, hvem fa.. skal bruge 20 sæt tyroler kostumer eller en bunke fastelavns kostumer til børn? Det må næsten være med henbliv på vidersalg i udlandet eller noget i den stil, men nu har vi i hvert fald taget konsekvensen af dette og fået installeret videoovervågning på hele vores laget samt alarm system på døren der indtil. Der er i alt opsat 8 styk Motorola video kamera til at overvåge hele området, nu kan vi så bare håbe på at det er nok til at skræmme tyvene væk, så vi slipper for disse problemer. Motorola har også nogle af de bedste babyalarmer og babymonitor på marked i dag, men også til almindelige overvågning har de nogle de bedste produkter til prisen.

Her på onlinekostumer.dk er vi bestemt ikke de eneste som kæmper med disse problemer, jeg kender selv flere andre forretnings ejere som har flere og flere problemer med indbrud eller forsøg her på og har været nød til at stamme op på deres sikkerhed, fået installeret alarm eller video overvågning og hvad jeg lige kan fornemme ser det faktisk ud til at hjælpe en del. Derfor valgte jeg også at hoppe med på vognen og installere kameraovervågning i hele butikken og lageret.

Men hvad er det lige det gør at der er så mange tyve der går målrettet efter danske butikker og deres lager? Er det fordi vi simpelthen er for dårlige til at passe på vores ting eller et det pga.vores placering i Europa eller milde straffe? Lidt af hvert hvis du spørger mig, fylder man en lastbil med tyvekoster for flere hundrede tusinde og bliver snupper får man en mindre fængselsstraf. Da det kan kan være ret svært at afsætte 200 stjålne kostumer herhjemme, er det mest sandsynligt at varerne bliver fragtet til udlandet og solgt der. Højst sandsynlig til andre webshops der, som så igen kan sælge dem online eller lokalt til en betydelig billigere pris end vi kan konkurrerer med. Derfor bliver man jo altid lidt ekstra harm, ikke over at få stjålet sine ting, det dækker forsikringen jo ofte, men over at man nu lige pludselig skal til at konkurrerer mod sine egne produkter og dermed igen mindste salg da man jo aldrig helt vil kunne komme ned i et prisniveau med stjålne produkter. Forleden fik vores nabo butik stjålet en kasse med babyalarmer og babymonitor. Vi er jo bestemt ikke de eneste som har dette problem og derfor har alarmer og videoovervågning systemet fået mere og mere opmærksomhed over de senere år, både til at hjælpe politiet med at opklare sagerne men også som afskrækning da det for nogle er lidt for stor en risiko at bryde ind et sted der er proppet med kamera og alarmer.

Er du selv butiksejer og har problemer med den slags kan jeg kun anbefale at man får installeret videovervågning da det ser ud til at virke og i det lange løb derfor kan spare en for masser af frustrationer og ødelagte lokaler, vinduer, døre osv. Her kan i læse mere om mulighederne inden for video overvågning.

Kilde:
JKnetwork.dk
Hjemmeside: http://www.jknetwork.dk

Comments are closed.