Tyroler kostume

alt inden for billige Tyroler kostume tilbud - klik ind og se hele udvalget og find din udklædning til årets oktoberfest, få inspiration til de perfekte kostumer til din næste fest her i Oktober her på kostumeoutlet.dk

Tyroler kostumer

De klassiske tyroler kostumer bliver typisk brugt til at fejre den årligt tilbagevendende tyske højtid Oktoberfest, hvor der bliver drukket øl af 1 liters krus og spist Bratwurst, sauerkraut og andre tyske specialiteter, samt lyttet til tysk horn musik. Og ingen fuldendt Oktoberfest uden god mad, store fadøl i 1L krus og selvfølgelig den rette påklædning. Her kan vi hjælpe med nogle spændende og relevante kostumer til både ham og hende, igen Oktoberfest er jo fuldendt uden et smart Oktoberfest eller Tyroler kostume. Det er jo bestemt en del af de sjove ved denne begivenhed og faktisk en af de få, hvor næste alle kommer udklædt. Til kvinder er det ofte tale om en tyrolerkjole, mens mændene mere bruger læderhosen, alpehuer og knæstrømper. For mange er netop det med at klæde sig ud i Tyroler tøj, det sjoveste ved oktoberfesten.

Det populære Tyroler kostume er ikke blot populært til den årlige Oktoberfest, men også til mange andre begivenheder, såsom Karneval, sidste skoledag, fastelavn og lignende. Vi har både kostumer til ham og hende, vi har bukser med seler og ternede skjorter til ham og både korte og halvlange kjoler med forklæder til hende. Dog er et tyrolerkostume ikke fuldendt uden detaljerne, så vi har selvfølgelig også Heidi parykker, alpehuer, strømper og lignende, som alt sammen kan være med til at gøre dig til festens midtpunkt. Se f.eks. det store udvalg i tyrolertøj inde på karnevalsshoppen, en af de førende online butikker inden for udklædning og kostumer. Mere info om dette her på Forsiden.

Oktoberfestens historie og traditioner

Oktoberfesten er en folkefest i Tyskland og blev afholdt første gang i 1810. Den første Oktoberfest blev afholdt på Theresienwiese i München. Denne første gang der blev afholdt Oktoberfest var i forbindelse med Kronprins Ludwig og Prinsesse Tereses bryllup, hvor hele den lokale befolkning var inviteret med til festen. Især det store hestevæddeløb, der blev afholdt i forbindelse med festen, var noget folk kunne lide. Det vidste sig at blive en kæmpe succes og er efterfølgende udviklet sig til den begivenhed, som vi jo alle kender og elsker. En begivenhed som nærmest kun er vokset i størrelse, efter den startede tilbage i 1810. Må kan hvis roligt sige, at dette har været et af de mest indflydelses rige bryllupper i historien.

En begivenhed der fejres i hele den vestlige verden

Oktoberfest er den største folkefest i verden og den er besøgt at folk fra hele verden. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som bliver besøgt af langt over 6 millioner mennesker hvert år, hvilket jo er temmelig mange til en enkelt fest! Oktoberfesten er en 16 dage lang begivenhed, som strækker sig sidst i September til og med den første weekend i Oktober. Det man fejre i de 16 dage er øl og derfor bliver der også drukket mere en 7 millioner liter øl over de 16 dage og det er vel og mærket den specielle Oktoberfest øl, der er 2 % stærkere end almindelig øl. Det og så kombinationen af de ekstra store glas er med til at sørge for at folk hurtigt kommer i godt humør og får sat gang i oktoberfesten. Denne begivenhed er rigtig populær blandt både de unge og de gamle, og bliver stadig mere og mere populær over hele Europa, se f.eks. bare hvor mange flere byer i dit lokal område som er begyndt at fejre Oktoberfesten på ægte Tysk maner som det jo høre til. Jeg tror det vil komme bag på dig, hvis du så hvor mange Oktoberfest der faktisk er i Danmark i løbet af efteråret. Men meget få af de lokale festen, kommer i nærheden af den kæmpe fest, som jo afholdes i München. Har man først prøvet at deltage i den rigtige fest en gang, så virker alt andet en smule tamt. Det er ganske få begivenheder i verden, som kommer i nærheden af at være så stort som den rigtige Oktoberfest.

Valg af tyrolertøj

Den traditionelle beklædning til Oktoberfest er for mænd en ternet skovmandsskjorte og lederhosen med seler, der går til lige under knæet, men hvide uld knæstrømper. Derudover har mange en alpehue på og meget karakteristisk er overskægget, der gerne krøller lidt i spidserne. Kvinderne har alle autentiske tyroler kjoler på og med små forklæder, samt hvide uld knæstrømper. Disse fås i forskellige længder og er nedringede i større eller mindre grad. Så tryk på knappen for oven og find det Tyroler kostume eller udklædning der passer til lige netop dit behov, eller den personlig som du ønsker at udtrykke til festen, for til denne her fest er du simpelthen nød til at møde op iklædt en eller anden form for Tyrolertøj. For de fleste er tøjet en af de bedste og sjoveste ting ved tyrolerfesten, og bestemt ikke uden grund. Så klik ind på Karnevalsshoppen eller en af de mange andre online kostume butikker, og find det tyrolertøj som passer til lige netop dig. Tyrolertøjet er for mange, måske en smule kikset, men det er tysk musik og Bratwurst jo også, men alligevel passer det hele så perfekt sammen, at det går op i en højere enhed. Har du endnu ikke prøvet, så bør du bestemt give det en chance. Dette er hvad enten du er 25 eller 55, så er det en fest som bestemt kan anbefales til alle.

Nu om dage holder en hver dansk by med blot lidt selvrespekt en eller anden form for Oktober fest hvor der spilles tyske og danske slagere, drikkes øl i store glas, spise masser af fedtet mad, mens de mest hardcore kommer udklædt i et Oktoberfest kostume af en eller anden form. Den tyske oktoberfest har vundet godt frem i Danmark og som det ser ud lige nu, bliver den blot mere og mere populær, vi glæder os i hvert fald til næste fest som helt sikkert også bliver et stort hit.

Oversigt over Oktoberfest

2013 21. september – 6. oktober

2014 20. september – 5. oktober

2015                       19. september – 4. oktober

2016 16. september – 3. oktober

Få dit tyroler kostume eller anden oktoberfest udklædning her på karnevalsshoppen.dk fra Aalborg. Karnevalsshoppen har specialiseret sig i at tilbyde et bredt udvalg inden for tyrolertøj til både mænd og kvinder.

Online Kostumer, Vesterbro 2, 9000 Aalborg