Sidste skoledag kostume

 billigt sidste skoledag kostume

køb dit sidste skoledag kostume her

Sidste skoledag

Sidste skoledag er dagen, hvor hele landets 9. og 10. klasses elever klæder sig ud for at fejre, at de er færdige med folkeskolen. Også nogen gymnasier har denne tradition med at klæde sig ud på den sidste dag inden det går løs med læseferie og eksamener. Det er en begivenhed, hvor eleverne gør meget ud af deres udklædning og nogen klasser har endda en temaramme for deres udklædning, så man kan se, at de høre sammen og netop derfor er mange begyndte at købe et sidste skoledag kostume for enten at skille sig ud fra mængden, eller for at vise man tilhøre en bestemt gruppe. Sidste skole dag har altid også været forbundet med spilopper og ballade, så det kunne også sagtens tænkes at det med ikke altid at blive genkendt har spillet en smule ind. I modsætning til fastelavn eller karneval, så vælge de fleste elever, faktisk at købe et færdigt kostume til denne dag. Ofte pga. tidspres og en travl hverdag, så gider man ikke også bruge en masse tid på kostumer, og vælger derfor ofte blot a købe et online eller i den lokale udklædningsbutik, som eksempelvis karnevalsshoppen i Aalborg.

Her er det, at vi kan tilbyde mange forskellige typer kostumer i flere forskellige temaer og til både ham og hende. Du kan være dyre kostumer, prinsesse kostumer, politi kostumer, militærkostumer, pirat kostumer, vampyr kostumer, tyroler kostumer, 70’er kostumer, 80’kostuner, disco kostumer og mange flere. Vi har også tilbehøret til at gøre dit kostume fuldendt og gennemført, såsom briller, hatte, parykker, tænder, skørter i tyl, skæg, våben, masker og meget mere. Noget af det som er rigtigt populært til sidste skoledag er farvede kontakt linser som er blevet noget af det mest solgte til lige netop denne lejlighed. Prisen er også faldet betydeligt på specielle kontaktlinser siden de begyndte at komme frem på det Danske marked for nogle år siden.

Sidste skoledags traditioner

Sidste skoledag er en festdag for eleverne og traditionen tro er eleverne fra alle afgangsklasserne klædt ud i et væld af forskellige kostumer. De fleste elever spiser morgenmad sammen, hvilket som oftest sker hjemme hos en elev, hvor alle andre elever kommer og spiser med. Til denne morgenmad er klassens lærer ofte inviteret med til at fejre dagen.

Der er på mange folkeskoler den tradition, at de afgående elever kaster karameller til resten af skolens elever, dette gøres udelukkende for underholdningens skyld. Samtidig er der mange skole, hvor man har en eller anden form for underholdning. Dette kan for eksempel være parodier på skolen, afholdt af lærer og nogen udvalgte elever, det kan være quizzer, forskellige udendørs opgaver, vandkamp og mange andre ting. Ofte er det en dag som hele skolen på en eller anden måde tager del i, så selvom det i mange tilfælde stadig vil være undervisning på dele af dagen, bliver det næppe en helt almindelig skoledag for nogle af eleverne. F.eks. kan det være at døren bliver åbnet flere gange i løbet af en lektion, hvorefter der bliver kastet karameller ind over eleverne (eller i nogle tilvælde vandballoner)

Andre elementer i sidste skoledag

Udover de faste traditioner på selve dagen, så er der også en række andre elementer forbundet med den sidste dag i skolen. F.eks. skriver langt de fleste klasser også en Blå Bog. Her i kan alle elever stilles en række spørgsmål, som skal beskrive dem selv og som printes og uddeles til alle i klassen, så man har noget at huske hinanden på og det kan også bruges til at få nogle sandheder på bordet og hver bliver det hele jo meget mere spændende hvis man er udklædt i et sidste skoledag kostume der vækker opmærksomhed.